ИСКАТЕ ДА СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЬОР ИЛИ ДИСТРИБУТОР?

Желаете да работим заедно или искате да получите повече информация за продуктите на Дон Алмохадон?

Вие сте собственик на магазин, вие сте архитект, дизайнер или проектант, имате изградена търговска мрежа и смятате, че Колекцията ни се вписва във Вашата продуктова гама и асортимент.

Желаете заедно да развиваме продуктите на Дон Алмохадон и искате да се запознаете с търговската ни политика и начина на работа?

Изпратете ни кратка презентация на Вашата компания и търговските Ви обекти на info@donalmohadon.bg или се свържете с нас на фирмените телефони.

Екипът на Брандс Позишън ООД ще отговори на Вашите въпроси и ще Ви информира за бонусите, които получавате като наши партньори и дистрибутори.

ЗА ВАШИЯ ХОТЕЛ

Специално за нуждите на корпоративните ни клиенти, собственици и мениджъри на хотели, ваканционни селища, апартаменти, вили и курортни комплекси, Дон Алмохадон предлага решения, в съответствие с желаните от корпоративните ни клиенти характеристики и функционалност на матрака, тапицираните бази, възглавниците и аксесоарите за почивка. Разработват се и продукти с индивидуални характеристики и параметри, както и продукти с различни от стандартно посочените размери.

Стандартната ни хотелска серия продукти се характеризира с:

Всички произведени от Дон Алмохадон матраци имат пореста структура и отвори за циркулация, водещи до:

Продуктите ни притежават специфична твърдост, която създава: